Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха третото си дете след спонтанен аборт

Криси Тейгън Джон Леджънд
Снимка: Getty

След като през август обявиха, че очакват трето дете, Криси Тейгън и Джон Леджънд загубиха новия член на своето семейство. Двойката съобщи тъжната новина в Instagram, като по-рано Криси сподели за настаняването си в болница заради кървене.

„В шок сме и изпитваме дълбока болка, за която само сме чували, такава болка, каквато никога досега не сме изпитвали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето нужните му течности, въпреки многото торбички с кръв. Просто не беше достатъчно“, написа Тейгън в дълга и емоционална изповед в социалната мрежа, където публикува и няколко черно-бели снимки от болницата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

34-годишният модел разказва още: „Никога не избираме имената на нашите бебета до последния възможен момент след раждането им, точно преди да напуснем болницата. Но по някаква причина бяхме започнали да наричаме това малко момче в корема ми Джак. Така той винаги ще бъде Джак за нас. Джак работи толкова усърдно, за да стане част от нашето малко семейство, и ще бъде завинаги.“

„На нашия Джак - толкова съжалявам, че първите няколко момента от живота ти бяха посрещнати с толкова много усложнения, че не можахме да ти дадем дома, от който се нуждаеш, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме“, пише още Тейгън и допълва: „Благодаря на всички, които ни изпращаха положителна енергия, мисли и молитви. Ние чувстваме цялата ви любов и наистина ви ценим“, пише Криси, която заедно с музиканта Джон Леджънд има две деца - 4-годишната Луна Симон и 2-годишният Майлс Тиодор.

Краят на публикацията на модела ни напомня, че спонтанният аборт е преживяване, което не трябва да се игнорира в общественото пространство и е част от действителността за много двойки.

„Толкова сме благодарни за живота, който имаме, за нашите прекрасни деца Луна и Майлс, за всички невероятни неща, които сме успели да изживеем“, завършва тя. „Но не всеки ден може да бъде пълен със слънце. В тези най-мрачни дни ще скърбим, ще изплакваме очите си. Но ще се прегръщаме и обичаме по-силно и ще преминем през тях.“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти