„Кражба“ в двореца Кенсингтън, вижте реакцията на Кейт и Уилям!

Кейт Мидълтън принц Уилям Камила Кабело
Снимка: Getty

Грег Джеймс, водещият на BBC Radio 1, се прочу с шегата си за това, че принцеса Шарлот се ръкува с учителката си, а сега изненада всички с признанието, което изтръгна от певицата Камила Кабело в сутрешното си предаване!

По време на разговора им Джеймс разкри нещо доста скандално. Когато са били в двореца Кенсингтън с поп звездата за празника на “Teen Heroes” на Радио 1, Джеймс предизвикал Камила Кабело да направи нещо на пръв поглед невинно: „Казах ѝ: „Открадни този молив!“.

Кабело потвърди твърдението на Джеймс и разказа: „Предизвикваш ли ме? И така нямаше връщане назад, направих го!“

И това не е всичко. Камила очевидно попада в много неудобна ситуация, когато Джеймс решава да разкаже на другите гости за малкото престъпление на младата певица: „Той събра хора около себе си и извика „Тя открадна молив!“, а аз бях „О, Боже мой!“ Паникьосах се и го сложих в чантата на майка ми, която пък започна да ми повтаря, че трябва да го върнем задължително.

Кабело обаче не е готова да се откаже от плячката си и задържа кралския молив. А няколко седмици след „кражбата“ тя призна своята вина в ефир: „Съжалявам! Все още го пазя. Съжалявам, Уилям, съжалявам, Кейт!“

Спираща дъха: Кейт Мидълтън разбива сърца в прозрачна дантелена рокля >>>

Още по-забавен е фактът, че Кейт и Уилям през това време слушат радиопредаването и не след дълго реагират чрез официалния си акаунт в Twitter със закачливи очички, които сякаш казват „Следим ви и знаем какво направихте!“ Е, няма как да отречем, че херцогинята и херцогът на Кенсингтън също имат чувство за хумор!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти