Кралски етикет? Принц Чарлз и Камила в луд смях по време на визита

Кралски етикет? Принц Чарлз и Камила в луд смях по време на визита
Снимка: Getty/Gulliver

Канада отбеляза 150-ия си рожден ден с тържества в 13 провинции и шест часови пояса - от Нюфаундленд до Юкон. За честванията в страната пристигнаха британският принц Чарлз и съпругата му херцогинята на Корнуол Камила.

Посещението на кралските особи не мина без голяма доза смях. По време на церемония за посрещането им в канадския град Икалуит двамата не можаха да сдържат смеха си, наблюдавайки традиционно гърлено пеене на инуитите.

Не можем да отречем, че Чарлз и Камила наистина положиха усилия да спазят благоприличие, но това се оказа непосилна задача и двамата избухнаха в смях. Това определено е в разрив с кралския протокол и етикета по благоприлично държание и се надяваме да не е имало много сърдити след комичната случка.

Канадският град Икалуит е столица на Нунавут, най-голямата територия в Канада, която се отличава с много суров климат и дълга мразовита зима. Голяма част от населението в Икалуит са инуити. Тяхното традиционно гърлено пеене представлява състезание между две жени, които издават странни звуци.

Това е 18-ото посещение на принц Чарлз в Канада, която е част от Общността на нациите, обединяваща бивши британски колонии.

Принц Чарлз и херцогинята на Корнуол бяха сред хилядите гости, които отбелязаха 150-годишнината на страната с масово парти, придружено от строги мерки за сигурност.

Прочетете още:

"Изпратих някой да те убие, отвън е" - заплашителното обаждане на принцеса Даяна към Камила

Коя е жената, която не може да понася Кейт Мидълтън?

Тайните за красота на Камила

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти