"Изпратих някой да те убие, отвън е" - заплашителното обаждане на принцеса Даяна към Камила

принцеса даяна камила
Снимка: Getty/Gulliver

Бракът на Чарлз и Даяна продължава да вълнува света, макар той да бе обречен от самото си начало. Сърцето на Чарлз принадлежеше на Камила, за която той се ожени след много, много години.

В средата на юли сегашната съпруга на престолонаследника, херцогинята на Корнуол, навършва 70 години. По този повод британската журналистка Пени Джунър написа биография на Камила и разказа подробности от кралския любовен триъгълник.

Книгата се базира на данни и разкази, които авторката е получила от разговори с приятели и познати на Камила и Чарлз.

Оказва са, че Даяна се сближила с Камила още със запознанството им. Те наистина намерили общ език и допи станали приятелки. Но това продължило кратко – до момента, когато Даяна разбрала за връзката между Чарлз и Камила.

Тъжната изповед на принцеса Даяна: "Бях уплашена и се поболях от кралското семейство"

Пени Джунър пише, че Даяна се променила още щом започнала подготовката за сватбата. Тя станала подозрителна, у нея се появило усещането, че я лъжат. С Камила започнала да се държи хладно и да страни от нея, което Чарлз не харесвал. Но двамата вярвали в по-доброто бъдеще.

„Все пак Даяна му харесваше, но преди сватбата те се познаваха отскоро, твърде малко. Те едва се познаваха и едва ли биха могли добре да се разбират“, пише журналистката, цитирана от медиите. "Но въпреки това Чарлз харесваше Даяна и не искаше да я губи“, твърди журналистката.

Племенницата на принцеса Даяна порасна и изглежда досущ като нея

"Всички разбираха, че Камила не може да бъде с Чарлз по редица причини, а Даяна идеално подхождаше за тази роля.След като принцът направил на Даяна предложение за брак, връзката с Камила беше скъсана, на нея й бе забранено да се доближава до Даяна. Но принцът все пак се надяваше, че ще може да общува с бившата си приятелка, която той продължаваше да обича. Рано или късно Даяна трябваше да разбере все пак да разбере какво свързва бъдещия й съпруг с Камила. И това тя научи от друг човек. Чарлз не се замисля какво й струва на Даяна цялата тази история", пише още в книгата.

„Тя е изглеждала комично и нелепо при общуването с жената, която е била любовница на бъдещия й мъж. Когато бе насрочена датата на сватбата, Чарлз реши да разкаже на Даяна за Камила, но не всичко. Той каза, че с Камила били много близки приятели, но между тях не е имало физическа близост."

Принц Уилям откровено за Даяна: Иска ми се мама да познаваше семейството ми

Приятели на принца смятат, че сватбата с Даяна е съдбоносна грешка за двамата. По думите на Пени за сватбата тя окончателно се променила.

"Принцесата бе преследвана от чувство, че всички знаят нещо, следят, крият. Това я подлудяваше. Даяна толкова не вярвала на Чарлз, че дори когато той оставал с най-близките роднини, тя го подозирала, че той я обсъждал в неприятна светлина".

Според биографката на Камила мнозина са обяснявали истеричните състояния на Даяна с булимията, от която тя страдала.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти