Коя е жената, която не може да понася Кейт Мидълтън?

Коя е жената, която не може да понася Кейт Мидълтън?
Снимка: netinfo

Дали има някой, който да не харесва лъчезарната Кейт Мидълтън? Оказва се, че в кралския двор може би има много стара вражда и тя е по-скоро едностранна. Много слухове твърдят, че втората съпруга на принц Чарлз, Камила Паркър-Боулс не харесва Кейт и никога не е хранила топли чувства към снаха си.

Камила се запознава с настоящата херцогиня на Кейбридж преди доста години, още в самото начало на връзката между Уилиям и Кейт, когато двамата са студенти в един и същи университет. По това време Камила показва само топли чувства към младото момиче, защото не смята, че връзката им е сериозна и ще издържи на цялото напрежение.

С времето Камила започва да става все по-враждебна към Кейт, защото вижда, че тя и Уилиям се разбират повече от добре. Проблемът е, че Камила е искала доведеният ѝ син да се ожени за някое по-знатно момиче от Кейт. Тя искала принцът да сключи брак с някоя европейска аристократка и именно тя да бъде сватовницата.

Камила се опитвала неведнъж да изтъкне пред принц Уилиям, че Кейт не е подходяща, защото е от по-обикновено семейство и личността ѝ не е достатъчно внушителна. Тя дори не поканила Мидълтън на сватбената си церемония с принц Чарлз през 2005 година, когато Кейт и Уилиям са били официална двойка.

И зад всичко това стои просто страхът на една по-възрастна жена, че ще бъде изместена от по-млада дама, която ще има по-голям успех от нея.

Камила Паркър-Боулс продължава да се страхува, че все повече живее в сянка. Тя е жена, която иска и търси внимание. Обича лукса и иска да се чувства важна и значима. Искала тя да избере съпруга за Уилиям, за да може да я контролира, но явно в тази приказка е победила любовта и сега всички можем да се радваме на щастливото семейство на Кейт и Уилиям.

Kate Middleton's Dislike of Camilla Parker-Bowles' Cheating Exposed: Letters ... - Celebrity… http://t.co/jA3rlcVfDJ pic.twitter.com/5YcaGUhFaY

— Sir Prince Charles ♔ (@PrinceCharIes_) 15 август 2015 г.

Прочетете още за кралското семейство:

Защо Кейт няма да присъства на сватбата на сестра си Пипа?

Пипа Мидълтън с часовник за 34 000 лева

Пипа Мидълтън се омъжва за мултимилионер

Кейт Мидълтън показа своята секси страна

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти