Кралица Елизабет Втора отново стана прабаба!

кралица Елизабет
Снимка: Getty

Принцеса Южени, внучка на Елизабет Втора, роди момче.

Според официалното съобщение от кралското семейството бебето се е появило на бял свят днес, 9 февруари, в 08:55 ч. местно време в лондонската болница „Портланд“ , а бащата е присъствал на раждането.

„Кралицата, херцогът на Единбург, херцогът на Йорк, Сара, херцогинята на Йорк и г-н и г-жа Джордж Бруксбанк са информирани и са доволни от новината“, гласи още разпространената информация.

30-годишната принцеса Южени е дъщеря на второто най-голямо дете на Елизбет Втора - принц Андрю, херцог на Йрок, и бившата му съпруга - херцогинята на Йорк Сара Фъргюсън. Южени работи като директор на галерия в Лондон и един от малкото членове на кралското семейство с личен профил в Instagram, разказват от Ohnamama.bg.

В него щастливата майка сподели и първа снимка със своето бебе.

Това е първо дете за Южени и Джак Бруксбенк и девето правнуче за кралица Елизабет Втора. Годежът на двойката се състоя през януари 2018 г., а през септември същата година двамата сключиха брак.

През 2021 г. се очаква монархът да стана прабаба за десети път, щом друга нейна внучка - Зара Тиндал, роди третото си дете.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти