Край на клюките: Лейди Гага коментира слуховете за връзка с Брадли Купър (и отговорът ѝ е точно каквото очаквахме)

Лейди Гага и Брадли Купър
Снимка: Getty

В сряда вечер Лейди Гага гостува в Шоуто на Джими Кимъл и отговори на слуховете за нещо повече от колегиални отношения с Брадли Купър.

► Лейди Гага и Брадли Купър - роди се новият фетиш на феновете по света

Водещият няма как да не повдигне въпроса за реакцията на публиката след емоционалното изпълнение на двамата по време на наградите „Оскар“ в неделя, когато актьорите предизвикаха сърцебиене на зрителите.

Лейди Гага и Брадли Купър
Снимка: Getty

„С Брадли имахте такава химия, че веднага – и предполагам, че това е комплимент – хората започнаха да казват: „Те сигурно са заедно. Трябва да са влюбени“, каза Джими Кимел, а в отговор Лейди Гага завъртя силно очи.

Тя продължи с думите, че „социалните медии са тоалетната на интернет“ и каза онова, което беше ясно от самото начало:

„Хората видяха любов и, познайте какво, това искахме и да видите. Това е любовна песен. Филмът „Роди се звезда“ е любовна история.“

Лейди Гага и Брадли Купър
Снимка: Getty

► „Роди се звезда“ и големият пропуск на наградите „Оскар“ тази година

Лейди Гага сподели, че изпълнението на “Shallow” e репетирано в продължение на седмица преди церемонията, а режисурата отново е била дело на Брадли Купър.

„Всичко, което видяхте: начинът, по който беше заснето, изнасянето на пианото, излизането ни на сцената без интродукция, всичко това беше решение на Брадли.“

Лейди Гага и Брадли Купър
Снимка: Getty

Носителката на „Оскар“ сравни сценичното поведение с това, което е имала към джаз изпълнителя Тони Бенет, с когото издаде съвместния албум “Cheek To Cheek” през 2011 г. „От гледна точка на изпълнението беше много важно да сме свързани през цялото време. Вижте, обвивах ръце около Тони Бенет в продължение на три години, докато бяхме на турне по света. Когато пееш песни за любов, това е, което искаш хората да усетят“, сподели Гага.

„Аз съм артист и предполагам, че свършихме добре работа и ви заблудихме!“, завърши със смях тя. От нейно име се извиняваме за разбитите надежди, момичета, но може би в някой друг живот...

► „Роди се звезда“ – любов и трагедия като за „Оскар“

Вижте тази част от интервюто във видеото долу.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти