Лейди Гага и Брадли Купър - роди се новият фетиш на феновете по света

Вяра Иванова

Случайно да сте гледали "Роди се звезда"? Ако все още не сте, няма проблем. Защото за порното не ти е нужен контекст. Снощи, когато на сцената на "Оскарите" излязоха мъже в костюми, които започнаха да нагласяват микрофоните за изпълнението на Брадли Купър и Лейди Гага, вече нищо друго нямаше значение. Всички знаеха какво предстои, но едва ли някой беше подготвен да види най-емоционалното, сексапилното и красивото музикално изпълнение в историята на тези награди.

Гага и Брадли се хванаха нежно за ръце, излязоха бавно на сцената и започнаха да правят любов пред всички. Те правеха любов с музиката. С емоциите на хората, които ги гледаха. С очите си, с погледите си, с въздишките. Лейди Гага и Брадли Купър не са двойка (той беше в залата със своята жена супермодел).

Но Лейди Гага и Брадли Купър притежават две много важни качества за един артист - чудовищен талант и зверска химия. И магията се случва. 

Изпълнението им отвя публиката, спечели сърцата на милионите зрители пред телевизорите и убеди всички, че между двамата може би има нещо повече от добра актьорска игра. Аз не съм особено убедена в последното, но признавам, че и на мен ми се иска да ги видя като двойка.

лейди гага брадли купър
Снимка: Getty/Gulliver

Истината е, че те майсторски изпълняват т.нар. fan service или казано на български - дават на феновете онова, което искат.

Защото Гага и Брадли, както и екипите, стоящи зад тях, знаят много добре, че целият свят е влюбен в екранните им образи. И изцеждат докрай всяка възможност да спечелят още от фенската симпатия.

Най-вероятно става въпрос за това, но... Никой не може да отрече погледите помежду им, емоцията в изпълнението, нежността на жестовете им, красотата, която създават, когато са край микрофона и пианото.

Времето ще покаже дали всичко между тези двамата е просто едно добро приятелство и умела актьорска игра или има нещо повече зад нежните и жадни погледи, които си хвърлят при всеки удобен момент.

лейди гага брадли купър
Снимка: Getty/Gulliver

Феновете вече са убедени, че любовният триъгълник е на лице, тъй като Лейди Гага седеше до Брадли и Ирина по време на церемонията, но това едва ли може да докаже нещо. Още повече, че тримата изглежда се забавлявах страхотно и бяха в отлично настроение.

Най-важната част всъщност е, че песента Shallow донесе първата статуетка "Оскар" на Лейди Гага в категорията "Най-добра оригинална песен". Гага, която гордо мина сама по червения килим, защото преди броени дни се раздели с годеника си, излезе на сцената със сълзи на очи и прикани всички да следват мечтите си и да не се отказват. 

лейди гага брадли купър
Снимка: Getty/Gulliver

A изпълнението на Лейди Гага и Брадли Купър със сигурност ще остане в историята на Оскарите като най-очакваното събитие по време на тазгодишната церемония! И чакането си заслужаваше.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти