Крадци убиха актьорa Джони Уоктър, ето подробности

Джони Уоктър, актьорът, най-известен с ролята си в сериала ,,Централна болница“ почина на 37 години, след като бе прострелян по време на предполагаем обир в Лос Анджелис.

Майка му Скарлет първа потвърди смъртта му пред TMZ. Полицейското управление на Лос Анджелис по-късно съобщи, че Уоктър е бил прострелян около 3 сутринта в събота, след като се е сблъскал с трима мъже, за които се твърди, че са се опитвали да откраднат катализатора на превозното му средство.

Извикана е полиция и актьорът е откаран в местна болница, където е обявен за мъртъв. Заподозрените са избягали от местопроизшествието с превозно средство и не са задържани. Разследването продължава.

Агентът на Уоктър, Дейвид Шаул, също потвърди смъртта му пред Variety: „Джони Уоктър беше грандиозно човешко същество. Не просто талантлив актьор, но и отдаден на занаята си, истински морален пример за всички, които го познаваха.“

Уоктър е роден през 1986 г. в Чарлстън, Южна Каролина. Първата му телевизионна роля е в драматичния сериал Lifetime Army Wives и той продължава да се появява в редица шоута като Westworld, The OA и Criminal Minds.

От 2020 до 2022 г. той се появява в повече от 160 епизода на General Hospital, където играе героя Брандо Корбин.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти