Колеги на Хю Грант твърдят: "Той може да съблазни дори монахиня"

Актьорът Хю Грант е любимец на поколения кинофенове. Въпреки че вече е на 62 години, той все още не е изгубил онзи момчешки чар на отличник от Оксфордския университет. Въпреки че съвсем наскоро чудатото му поведение на "Оскарите" предизвика онлайн полемика, Грант си остава Грант - обичан, уважаван и ... желан. 

Актьорът Крис Пайн даде на феновете представа за това какъв е този Хю Грант, който не виждаме. Пайн, който играе заедно с Хю Грант във филма "Dungeons And Dragons: Разбойническа чест", каза, че холивудската звезда е „мега дързък“ и че са имали „абсолютен взрив“ на снимачната площадка.

Когато водещият Сиан Уелби попита Пайн как неговият колега успява да бъде толкова мил като лошия герой, Крис шеговито го отдаде на „неговата напреднала възраст“.

„Както знаем, Хю е ​​носител на наградата за най-голям чаровник от тридесет години насам, така че мъжът може да съблазни дори и монахиня!", каза Крис Пайн.

„Мисля, че в напредналата му възраст той наистина започва да се наслаждава на това, което се случва, когато вече не е нужно да играе наивник, може да играе всички останали забавни неща, с които всички останали са се забавлявали, без да се опитва да носи филма на плещите си." – каза още Пайн.

„С него е страхотно да се работи и това, което обичам в него е, че въпреки целия си чар, той е просто един невероятно сприхав мръсник, той е просто дързък, той е просто мега дързък." 

хю грант
Снимка:

Хю наскоро призна, че си е изпуснал нервите и се е „нахвърлил“ срещу непознат на снимачната площадка на новия си филм в Северна Ирландия. Звездата от „Нотинг Хил“ си спомни, че е „имал няколко избухвания“, докато говори наскоро пред списание Total Film.

Вижте снимки на чаровника Хю Грант от премиерата на филма "Dungeons And Dragons: Разбойническа чест" в галерията:

Хю Грант на премиерата на филма "Dungeons And Dragons: Разбойническа чест"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти