Когато Хю Грант каже, че пееш „ужасно“: Дрю Баримор има идеалния отговор!

Дрю Баримор закачливо отговори на Хю Грант, които наскоро заклейми певческите ѝ способности.

В интервю за Wired 62-годишният английски актьор си спомни за романтичната комедия „Текст и музика“ от 2007 г., в която си партнира с Дрю Баримор.

„Дрю Баримор беше в този филм с мен и не мисля, че ще има нещо против да кажа, че пеенето ѝ е просто ужасно“, сподели Грант. „Чувал съм кучета да лаят по-добре, отколкото тя пее.“

В отговор на думите му 48-годишната Баримор сподели в Instagram закачливо видео, в което изпълнява „Way Back into Love” – песен, която във филма двамата пеят заедно в дует.

„О, Хю-Бърт, Хюбърт, това е за теб“, обръща се тя към актьора, след като изпява малко от песента. Към публикацията Баримор пише: „#ПеяЗаХюГрант ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ МЕН“.

По време на разговора си с Wired, Грант добави и комплимент за Баримор, казвайки пред изданието, че веднъж щом са я „настроили“, Баримор е звучала „много по-добре“ от него, „защото притежава сърце, глас и рокендрол“.

Вижте снимки на екранното дуо в галерията тук:

Общите моменти на Хю Грант и Дрю Баримор под светлините на прожекторите

Изказването на Грант за Баримор излезе малко след като актьорът предизвика коментари в социалните медии и заглавия в пресата заради неловкото си интервю от червения килим в нощта на наградите „Оскар“.

Актьорът очевидно не беше в настроение за разговор с модела Ашли Греъм, като даваше кратки, бързи отговори на въпросите ѝ, последвани от неловка физиономия след края на интервюто.

По късно по време на церемонията Хю Грант демонстрира британския си хумор, като се пошегува с външния си вид в сравнение с този на колежката си Анди Макдауъл.

Припомнете си повече тук ► Въпросът след Оскарите е един: Какво се случва с Хю Грант?

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти