Кои са героите в "Господарка на злото"?

Кои са героите в "Господарка на злото"?
Снимка: Форум Филм България

"Господарка на злото" е новият филм с Анджелина Джоли, който очакваме с нетърпение да видим по кината!

Премиерата му е на 30 май, а както вече се разбра Джоли е в ролята на злата вещица Злодеида. Дали обаче наистина тя е толкова лоша, колкото знаем от приказката?

"Дисни" предлагат един интересен прочит на класическата история за Спящата красавица, а самата продукция е наистина мащабна.

Днес ще ви запознаем и с героите от филма.

Злодеида

Злодеида е добронамерена фея, която защитава своя дом – Горското кралство, както и всички същества, които го населяват.

Жестоко предателство обаче превръща сърцето на Злодеида в камък.

Водена от безгранична омраза и ожесточено желание да предпази дома си от хората, които искат да го завладят и управляват, вече безмилостната Злодеида проклина новородената дъщеря на краля – Аврора.

Стефан
Стефан е приятел на Злодеида от детинство, който живее в човешкото кралство отвъд горите, защитавани от Злодеида. С времето обаче, Стефан е заслепен от амбицията да стане крал и няма нищо, което да му попречи да постигне целта си.

Диавал
Диавал е верният слуга на Злодеида, който по нейна команда може да се преобразява в различни създания, включително и човек. Във филма той приема най-различни форми, включително на гарван, кон, дракон и вълк. Той изпълнява ролята на будната съвест на Злодеида, но същевременно няма скрупули да изпълни всяка нейна заповед. През годините, в които двамата наблюдават как Аврора расте, Дивал постепенно се привързва към Злодеида и се превръща в нейна неотлъчна сянка.

Аврора
Принцеса Аврора е любопитно и умно дете, което създава силна връзка с природата, каквато има само Злодеида. Докато расте, Аврора се озовава по средата на конфликт между Горското кралство, в което е израснала и обича и Човешкото, на което принадлежи. Аврора е превъплъщение на добротата и невинността. Усмихната и готова да допусне до сърцето си всеки, който й се изпречи на пътя, тя се превръща в любимка на всички горски обитатели.

Феите
Трите нескопосани орисници Нотграс, Флитъл и Тисълуит са натоварени от Стефан със задачата да отгледат Аврора до нейния шестнадесети рожден ден, което ги изправя пред редица предизвикателства. Кралят не би могъл да направи по-лош избор, що се отнася до настойници с умения за отглеждане на деца. Те имат толкова талант в тази област, колкото за пилотиране на космически кораб. Но пък са добронамерени и забавни, и тяхното присъствие е гаранция за комични и нелепи ситуации.

Очаквайте скоро нова игра на Edna.bg и Форум Филм България, в която ще се раздават интересни награди свързани с филма!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти