Гаднярите в света на известните: 18 звезди, които бяха обвинени в грубо поведение

известни
Снимка: Getty

Всеки от нас си има някоя известна личност, на която симпатизира, може би дори боготвори. Истината обаче е, че не познаваме тези хора. Мнението, което имаме за тях, е формирано основно от техните професионални изяви, а почти всеки популярен човек, колкото и да се кълне в искреност и неподправеност, представя определена версия на себе си, когато знае, че милиони очи са вперени в него.

Често ни напомнят, че и известните личности са хора и не трябва да ги съдим сурово. Да, част от това да бъдеш човек несъмнено е и вероятността да бъдеш ... ами пълен гадняр. Това, че животът те е поставил в светлината на прожекторите не означава, че си изтъкан от добродетели и това е напълно в реда на нещата. И все пак, малко е разочароващо, когато разбереш, че твоят любим актьор или певец е крещял на касиерка в бензиностанция или е замерил някого с телефона си. 

Нека видим кои са звездите, които бяха обвинени в несправедливо, невъзпитано и грубо поведение и какви точно са техните прегрешения според обществеността:

18 звезди, които бяха обвинени в грубо поведение

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти