Кит Харингтън е постъпил в клиника за психично лечение

Представител на Кит Харингтън сподели, че актьорът в момента си е взел почивка, за да обърне внимание на здравето си в рехабилитационен център.

„Кит реши да оползотвори свободното време в графика си като възможност да прекара известно време в център за здраве, където ще поработи върху някои лични проблеми“, се казва в изявлението.

Кит Харингтън
Снимка: Getty

Според изданиетo “Page Six” 32-годишният актьор, изиграл Джон Сноу в 8-те сезона на „Игра на тронове“, е настанен в луксозен център за психично здраве в Кънектикът за месец. Там е постъпил няколко седмици преди финалния епизод на сериала, излъчен на 19 май.

Други източници твърдят, че Харингтън е направил тази стъпка заради проблеми, свързани със стрес, изтощение и употреба на алкохол.

„Всички негови близки много искаха той да си вземе почивка. В момента той има нужда от мир и спокойствие“, казва източникът на “Page Six”, който споменава още, че съпругата на Кит – актрисата Роуз Лесли, „го подкрепя изключително“.

Игра на тронове
Снимка: Getty

През март тази година Харингтън сподели за напрежението, на което е бил подложен след участието му в толкова популярния сериал „Игра на тронове“. „Трябваше да се чувствам като най-големия щастливец на света, когато всъщност бях много раним. В живота ми имаше сътресения – както много хора, когато са още на 20. Веднъж започнах терапия и намерих начин да споделям. Преди това се чувствах много несигурен и не говорех с никого. Трябваше да бъда много благодарен за това, което имам, но бях невероятно притеснен дали изобщо мога да играя.“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти