Кич преди Коледа - кралското семейство облечено в забавни празнични пуловери

Кич преди Коледа - кралското семейство облечено в забавни празнични пуловери
Снимка: netinfo

Едва ли истинското кралско семейство би си позволило такъв моден гаф, но те си имат восъчни фигури, досущ като тях, които могат да бъдат облечени в какво ли не.

Именно восъчните фигури на британската кралица Елизабет Втора и нейното семейство в музея на Мадам Тюсо в Лондон бяха украсени празнично с кичозни коледни пуловери, за да насочат вниманието към призива за благотворителност в полза на децата, съобщи Ройтерс.

Восъчната скулптура на 90-годишната кралица в лондонския музей на Мадам Тюсо вече е облечена в зелен пуловер с картинка на куче от породата корги отпред, за да се отбележи Денят на коледния пуловер на 16 декември, като част от инициативата "Спасете децата".

Най-забавното е, че фигурите на принц Уилям и херцогинята на Кеймбридж бяха облечени в двоен общ пуловер, който едва ли би бил много практичен в действителност.

"Всеки обича кралското семейство и всеки обича коргитата. Затова за нас беше изключително важен техният принос за кампанията", каза ръководителят на връзки с обществеността на инициативата Хелена Уилтшир.

Восъчните фигури на принц Филип, принца Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила и принц Хари също бяха облечени в коледни пуловери. Те ще останат в тази премяна през целия месец.

Прочетете още:

5 доказателства, че Кейт Мидълтън и принц Уилям са сродни души

Кейт Мидълтън разкри интересни факти за децата си

Специалната връзка между Кейт Мидълтън и принц Хари

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти