Внимавай, Кейт! Херцогинята наруши протокола и изненада ръгбисти в... съблекалнята

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Принцесата на Уелс беше заснета да се усмихва и да приветства отбора на Англия, който победи Фиджи и си осигури място на полуфиналите на Световната купа по ръгби през уикенда, пишат Vesti.bg.

Посещението на Кейт във Франция дойде, след като в събота принц Джордж пътува до Марсилия с баща си принц Уилям, за да подкрепи Уелс, но видя как мечтата на отбора за победа на Световната купа приключи с поражение от Аржентина. Принцесата, която подкрепяше Англия, стана свидетел на победата на отбора над Фиджи с 30-24 в мача в неделя.

кейт мидълтън
Снимка: Getty

Тя беше посрещната от президента на RFU Роб Бриърс и председателя на Световното ръгби сър Бил Бомонт, преди да ѝ бъде показано мястото в президентската ложа на стадион "Велодром" в Марсилия. Кейт попита сър Бил дали "все още оцелява" след всички мачове досега, на което той отговори: "Абсолютно", като добави, че е било "брилянтно" и е видял 18 мача.

След това сър Бил попита дали Джордж е харесал мача в събота, на което тя отговори: "Да, много му хареса."

Говорейки с г-н Бриърс, Кейт, облечена в бяло сако и черни панталони, добави: "Нека стискаме палци. Гледала съм няколко мача. Беше наистина страхотно. Беше наистина успешна Световна купа."

кейт мидълтън
Снимка: Getty

След това принцесата беше снимана в съблекалнята, докато поздравяваше отбора за победата. Кейт, която е патрон на Футболния съюз по ръгби, присъства и на откриващия мач на Англия на турнира през септември, когато те победиха Аржентина. Мнозина отбелязаха, че Кейт си е позволила да наруши кралския протокол, след като сложи ръка върхи рамото на центъра Ману Туилаги, за го поздрави за полуфиналите.

Вижте още сними от ръгби мача тук:

Кейт Мидълтън на ръгби мач

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти