"Ти го заслужаваш, скъпа": Карис Зита Дъглас съживи 25-годишната рокля на майка си

Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс се вмъква в 25-годишната рокля на майка си за 21-ия си рожден ден. Карис Зита Дъглас заприлича изцяло на Катрин, след като се разрови в модните архиви на актрисата за своя 21-ви рожден ден.

Карис сподели серия от снимки в бляскава розова рокля Ungaro с дантелени акценти и рози в горната част.

Тя добави минималистични бижута и токчета с каишки, за да допълни изисканата рокля, и оформи косата си на разпуснати къдрави кичури. Зита-Джоунс облече розовата рокля за пръв път, докато ходеше по червения килим на филмовите награди на MTV през 1999 г., когато бе номинирана и по-късно спечели наградата за най-добър пробив за ролята си в „Маската на Зоро“.

Карис се усмихва, докато позира за снимки в роклята: „Най-перфектният 21-ви, който мога да поискам! 🌸“, написа тя в описанието отдолу. Актрисата подкрепи своето момиче, като коментира под публикацията: "Ти го заслужаваш, скъпа ❤️."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Катрин също сподели отделна публикация в Instagram, която включва няколко снимки от времето, когато дъщеря й е била по-малка. „Честит рожден ден на моята красива дъщеря @carys.douglas. Ти си радостта на моя живот. 21 години да те гледам как процъфтяваш до най-невероятната жена, която си днес, е дар, даден от Бог, който никога не приемам за даденост и ценя всеки ден от живота си. Благодаря ти, че си себе си. Обичам те с цялото си сърце ♥️ Мама“, написа тя.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти