19 години след "Биг Брадър": Какво правят днес съквартирантите от първи сезон

r
Снимка: Facebook, Instagram

Ах, първият сезон на култовото риалити "Биг Брадър". Откъде да започнем? Предаването създаде истински фурор с навлизането си в българския телевизионен ефир през 2004 г. И млади, и стари бяха въвлечени в приятелствата, конфликтите, авантюрите и понякога абсолютно абсурдните неща, които се случваха в Къщата на Големия брат. 

Участниците в първия сезон на предаването, което проправи пътя на риалити форматите у нас, се превърнаха в звезди само за няколко седмици. Самите те незнаещи в какво приключение се впускат, бързо трябваше да се научат да се справят с новопридобитата си слава. Някои от тях изградиха успешни кариери в годините след това, благодарение на формата, други сякаш влязоха в режим "инкогнито" след като шумотевицата отмина. 

Можете ли да си представите, че от първия сезон на "Биг Брадър" в България са минали цели 19 години? Това е достатъчно време в живота на един човек да се променят доста неща, затова днес ще задоволим любопитството ви и ще ви покажем какво се случва с най-популярните съквартиранти, които първи прекрачиха прага на Къщата.

Продължете да четете в галерията ни:

Какво се случва днес със съквартирантите от първи сезон на "Биг Брадър"?

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти