Бившият на кралицата: какво се случва с първия съпруг на Камила Андрю Паркър Боулс?

Андрю Паркър Боулс е бившият съпруг на Камила, кралицата на Великобритания. Освен това той е баща на две деца, запален е по полото и е пенсиониран офицер от британската армия.

Каквито и да са постиженията в живота му обаче, 83-годишният Андрю е най-интересен заради връзката си с Камила, особено в контекста на твърденията, че той (уж) е знаел за аферата ѝ с крал Чарлз по време на брака им.



Смята се, че Камила има афера с Чарлз, докато тя и Андрю все още са съпрузи. Въпреки това нейният тогавашен съпруг не е имал проблем с това, според „Херцогинята: Неразказаната история“ от автора Пени Джунор.

„Андрю не беше в състояние да се оплаче; и когато разбра какво се случва, разумно не вдигна шум“, пише Джунор в книгата. „Някои биха казали, че част от него всъщност доста се радваше на факта, че съпругата му спи с бъдещия крал; може би щеше да се чувства по друг начин, ако Чарлз беше например пътуващ търговец.“

Въпреки че скандалният любовен четириъгълник между Андрю, Камила, Чарлз и покойната принцеса Даяна вълнува феновете на кралското семейство от десетилетия, изглежда, че Андрю е продължил напред.

Любопитно е какви са отношенията му днес с неговата бивша съпруга и нейния втори мъж, краля на Великобритания, както и какво се случва с двете деца от брака му с Камила.

Затова в галерията разказваме какъв е животът на бившия съпруг на кралица Камила след развода през 90-те до днес:

Какво се случва с първия съпруг на Камила?

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти