Над 30 години любов: какво кара Маги Халваджиян да се влюбва все по-силно в съпругата си и до днес

Тя е жена, която просто не може да остане незабелязана и с обич и вдъхновение приема ролята си на жена, съпруга, приятелка, баба, творец. Кремена Халваджиян е винаги различна, но истинска.

В интервю за Деси Банова-Плевнелиева един от най-известните стилисти в България и арт директор на едни от най-обичаните телевизионни предавания в българския ефир споделя откровено за искрата на любовта, за професионалните предизвикателства, за вярата и любовта като движещи сили в живота.

Всички важни решения, които ѝ се налага да взима, винаги идват в резултат на случайности и съвпадения. Така започва работа като стилист за предаването „На кафе“.

„Такава професия нямаше. Аз имах щастието да бъда първата.“

Най-забавните дамски изпълнения в историята на „Като две капки вода“

През 2020 година отпразнува перлена сватба със съпруга си Маги Халваджиян. Признава, че за първи път искрата между тях пламва толкова отдавна, че паметта вече е заличила подробностите. Когато се срещат за първи път, тя е само на 19 години, а съдбата ги сблъсква в нейния дом. 

„Аз бях във връзка, а Маги го докараха вкъщи специално за да ни запознаят.“

Среща ги общ познат, който я представя на бъдещия ѝ съпруг с думите: „Много ще си паснете.“

„И така, една вечер той цъфна вкъщи. У нас тогава беше денонощен купон. Той беше с една нахлупена шапка. Влезе и каза: „Аз съм Маги, режисьор от Холивуд.“

Представянето му не я впечатлява особено. По това време тя е млада, любопитна, търсеща, погълната изцяло от желанието за развлечения и нови запознанства. Той обаче не се отказва. „Постоянен арменец“, шегува се Кремена. И така, приказката им вече продължава 32 години.

На въпроса каква е тайната на щастливия брак отговаря:

„Хората се намират. Ние имаме много близки възгледи за живота, много еднакъв поглед въхру нещата. Еднакви неща харесваме. Ценностната ни система е много близка. Всеки от нас има своя личен живот.“

Пояснява, че тук не става въпрос за онази криворазбрана свобода, а да запазиш „собственото си поле, в което можеш да правиш каквото си поискаш“ – да практикуваш своите хобита, да преследваш своите цели.

В редица интервюта Маги споделя, че и до ден днешен продължава да е безумно влюбен и да преоткрива външната и вътрешната красота на жената до себе си всеки ден. 

„Споменавал е, че винаги съм му различна. Случвало се е дори да ме подминава. Толкова съм експериментирала със себе си, с настроението си, с фазите, през които минавам. Винаги има за какво да си говорим. Винаги можем и просто да си мълчим.“

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Любимата ѝ роля обаче си остава тази на баба. 

„Бях обезумяла от щастие, като разбрах за Еди. Бяха ми го подарили като изненадваща новина за един рожден ден. За Кай по същия начин ми направиха изненада точно за юбилея ми.“

Добавя, че когато е станала баба, с нея сякаш се е случило нещо вълшебно, а това е съвсем различно усещане от родителството. Когато си млад, си по-смел, но с напредъка на годините помъдряваш и осъзнаваш последиците от тези важни решения, учиш се да цениш даровете на събдата още повече. 

Целия разговор можете да гледате във видеото горе.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти