Какви са отношенията на Кейт Мидълтън и принц Уилям с нейния баща Майкъл

Когато говорим за Кейт Мидълтън, обикновено мислим за нея като за кралска особа, бъдеща кралица, отдадена майка и съпруга. Има обаче една роля, от която Кейт не се е отказала с годините и това е да бъде дъщеря, която поддържа близка връзка с родителите си.

Присъствайки на събитие на основното училище Mitchell Brook в Брент преди няколко години, Катрин твърди, че баща ѝ Майкъл и майка ѝ Карол, са я научили на стойността на „добротата, уважението и честността“.

Тя добавя: „Ето защо Уилям и аз искаме да научим нашите малки деца Джордж и Шарлот колко важни са тези неща, докато растат.“

Бащата на Катрин може и да не е кралска особа, но играе важна роля в нейния живот. Оказва се, че тя има уникална връзка с баща си, която стои в основата на нейното пътуване от обикновен човек до един от най-обичаните членове на британската монархия.

А дали Уилям е близък със своя тъст, в кой момент е бил уплашен от него и доколко семейство Мидълтън е повлияло на родителския им подход с Кейт, разказваме в галерията:

Какви са отношенията на Кейт и Уилям с нейния баща

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти