Как се отслабва с 80 килограма за 6 месеца: мотивиращата история на Люси Иларионов

Как се отслабва с 80 килограма за 6 месеца: мотивиращата история на Люси Иларионов
Снимка: netinfo

Спомняте ли си онова хубаво момче от групата UpDown, което преди две десетилетия побъркваше момичетата? Години наред Люси Иларионов води трудна борба с наднорменото тегло.

Днес обаче, изпълнителят и настоящ режисьор се доближава все по-близо до стария си образ, които го направи звезда.

Радикалната промяна във външния вид на известния режисьор настъпва след като среща своя приятел актьорът Христо Мутафчиев, който му препоръчва болницата в Анкара „Гювен“ .

„На Люси Иларионов беше направена вертикална гастректомия тип ръкав, което на немедицински език означава, че на нашия пациент е изрязана част от стомаха. Този метод води не само до намаляване на обема на стомаха, но и ускорява метаболизма и трайно намалява теглото“, разказва Мерлин Хасанова, регионален мениджър за България на болница „Гювен“.

След операцията, извършена от проф. д-р Гьокхан Яджъ, в продължение на половин година Люси Иларионов се подлага и на много строг режим на хранене, като през първия месец приема основно пюрета и течности, след което постепенно преминава към нормална храна.

Резултатът е изумителен – близо 80 килограма за по-малко за 6 месеца.

„Реших да се подложа на такава операция, защото имах куп заболявания, свързани със свръхтеглото ми – диабет, високо кръвно, увеличен панкреас, рефлукс. Преди се будех нощем през 40 минути, сега спя по 10 часа непробудно. Задъхвах се по стълбите, не можех да изкача 5 етажа. Преди имах кашлица, сега дишам с пълни гърди.

Вече ходя по 10 километра на Витоша“, разказва Люси Иларионов.

Той добавя, че е отминало времето, когато се е хранил с огромни порции първо, второ и трето. Преди операцията пазарувал дрехи само от “Грамадан”.

Сега с приятелката му певицата Ани Хоанг обикалят заедно магазините. „Промяната в живота ми е в движението. Подобри се и сексуалният ми живот, след като от 186 стигнах до 106 килограма“, усмихва се Люси. Целта му е да стане 80 кг.

Снимка: netinfo

Люси Иларионов споделя, че след престоя в анкарската болница „Гювен“ е променил тотално начина си на живот, чувства се като нов човек и е изпълнен със силната мотивация този път да не отстъпва от постигнатото.

На хората, които имат подобен проблем, режисьорът препоръчва да не отлагат решението да си върнат формата, а да потърсят специализирана медицинска помощ.

„Всеки ден срещам хора, които ме поздравяват, че съм отслабнал“, казва Люси, който възобновява кариерата си като изпълнител и скоро ще ни зарадва с ново танцувално парче, което носи името “Не си играй”.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти