Сагата Лопес-Афлек: Как отговори Джей Ло на слуховете за раздяла

Дженифър Лопес побърза да отхвърли въпрос, свързан с брака ѝ с Бен Афлек.

Това се случи по време на изява на Лопес в Мексико, за да промотира новия си филм. Изявлението бе публикувано в социалните медии от мексиканското развлекателно новинарско шоу El Gordo y La Flaca.

Лопес със сигурност е очаквала този въпрос. Откакто сключиха брак с Афлек, хората се вълнуват от отношенията им. След като се изсмя за кратко на въпроса за истинността на слуховете, тя шеговито каза на интервюиращия: „Ти знаеш по-добре това“.

Афлек и Лопес се срещат на снимачната площадка на филма Gigli от 2002 г. , който не жъне професионален успех, но ги събира. Те се сгодяват в края на годината, но отлагат сватбата си поради "прекомерното медийно внимание".

Дженифър Лопес и Бен Афлек през годините

Те се разделят през януари 2004 г. и феновете си мислят, че това е краят. През пролетта на 2021 г. обаче те възобновяват връзката си. Лопес и Афлек се сгодяват отново през април 2022 г. и през юли сватбата наистина се състои.

Последните седмици всички медии и фенове активно следят и коментират отношенията им и се питат – заедно ли са Джей Ло и Бен Афлек?

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол