Как детето на принц Хари и Меган Маркъл вече оставя отпечатък в историята (и какво още знаем за него досега)?

Хари и Меган
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Светът няма как да не се вълнува, когато нов член на британското кралско семейство е напът да се появи на бял свят.

И макар че първородното дете на херцога и херцогинята на Съсекс най-вероятно никога няма да седне на престола, все пак събитието е от историческо значение.

Вижте ТУК какво се знае досега за появата на бебето на Хари и Меган >>>

Освен че бебето ще бъде първият наследник на принц Хари, то ще e и първото дете от смесена раса в кралското семейство от XIX в. насам. Смята се, че преди два века кралица Шарлът е била от европейски и африкански произход.

Меган Маркъл стил
Снимка: Getty

Детето ще бъде и първият член на семейството, отглеждан във Фрогмор Котидж. Това е изборът на Хари и Меган за нов дом, където ще могат да отглеждат детето си в по-спокойна обстановка. Фрогмор Котидж в Уиндзор премина през основен ремонт, като се говори, че една от стаите е предназначена за майката на херцогинята – Дориа Рагланд.

Наследникът ще бъде първият член на кралското семейство с възможност за двойно гражданство. Това почти се случва, когато Едуард Осми и американката Уолис Симпсън искат да се оженят, но кралят абдикира, защото сватбата с разведена жена е против кралския протокол. Въпросното правило вече е отменено, така че детето спокойно би могло да се възползва от двойно гражданство.

Меган Маркъл Дориа Рагланд Саманта Маркъл
Снимка: Getty

Останалата нестандартност в семейството на херцога и херцогинята на Съсекс обаче е по техен собствен избор. Меган Маркъл вече организира две бебешки партита (едно в САЩ и друго в Англия) и взе решение да не позира пред фотографи часове след раждането, както се очаква от майките в кралската фамилия.

Полът на бебето няма да бъде обявен преди раждането, но какво друго знаем за бебето и неговата поява през идните дни, сверете часовника си в галерията ТУК >>>

Вижте още:

Стилът на Меган Маркъл по време на бременността

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти