Известните се издават: моята голяма тайна звездна сватба?

сватба маски коронавирус пандемия
Снимка: iStock

Има знаменитости, които са успели да намерят правилния баланс между публичността и личното пространство. Те успяват да опазят връзката си от очите (и обективите) на фенове и папараци, въпреки яркостта, с която светят прожекторите над главите им.

Няколко известни двойки успяха да организират свръхсекретни церемонии и то съвсем неотдавна. От края на март във Великобритания имаше забрана за провеждане на сватби в цялата страна по време на пандемията, като мерките важаха и за кралското семейство. Но от 4 юли правителството потвърди, че церемониите за сключване на граждански брак могат да се възобновят с мерки за социална дистанция, разбира се.

Миналия месец ви разказахме за тайната сватба на внучката на кралица Елизабет II - принцеса Беатрис. Двойката беше планирала пищна сватба, която трябваше да се състои през май, но бе провалена заради пандемията от коронавируса.

Само седмици след това се оказа, че бившата любима на принц Хари - Кресида Бонас, се омъжи за син на Маркиза на Милфорд-Хейвън Клер Маунтбатън. Бракосъчетанието се състоя през уикенда в провинцията, година след официалното обявяване на годежа. 

Тези дни разбрахме за поредната предполагаема тайна церемония.

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм обяви, че се е сгодил за приятелката си Никола Пелц с умилителен пост в Инстаграм. 

"Преди две седмици попитах сродната си душа дали ще се омъжи за мен и тя каза "Да". Аз съм най-щастливият мъж на света! Обещавам, че ще бъда най-добрия съпруг и най-добрия баща за децата ни един ден. Обичам те!"

Новината разпали любопитството на таблоидите, а в интернет пространството вече има всевъзможно хипотези за списъка с гости, избор на място за провеждане на церемонията и цена на годежния пръстен.

21-годишният Бруклин и 25-годишната актриса са заедно от около година.

От обявяването на годежа до настоящия момент двойката се посвещава на пътуване и организира няколко кратки екскурзии с другите членове на семейство Бекъм. 

А според много таблоиди и почитатели на звездната двойка, заветното "Да" вече е произнесено. 

Никола публикува снимка в социалните мрежи, на която държи ръката на любимия си, а на пръста му има златна халка. И, да, това не е аксесоар, който Бруклин е носил досега. Снимката няма описание, но вероятно такова не е и необходимо, тъй като визуалното послание е повече от красноречиво. 

15 звездни двойки, които са се венчали тайно

Е, звездният календар изобилства от тайни сватби в последните няколко седмици.

Независимо какъв е аргументът на младоженците - дискретност, извънредно положение или друга неофициална причина, едно е сигурно - папараците дебнат навсякъде, а ние ще продължаваме да ви информираме за всичко най-важно и актуално в областта на шоубизнеса.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти