Иво Аръков е бил помощник-готвач

В студиото на „На кафе“ по NOVA, панелистите и специалните гости на предаването от различни сезони на „Като две капки вода“, направиха своеобразно подгряване за новото шоу на телевизията – „Скрита самоличност“, което стартира в ефира на 3 юни.

Първият неизвестен факт, който отбор "Панелисти" трябваше да разкрие, бе за певицата Кали, която се оказа, че се е появявала публично на един от големите концерти в кариерата си, облечна като боклукчия. Отбор „Панелисти“ познаха скрития факт, а Кали разказа, че това смело превъплъщение й е донесло голям успех сред публиката.

Бременност, пътувания и животът с бебе: вижте Иво Аръков и любимата му Габриела

Във втория кръг Дарин Ангелов от „Панелистите“ бе разкрит от „Звездите“, че е подарявал песен на сватба на приятел и разказа своята интересна история за случката.

Отборът на панела обаче срещна сериозна трудност, когато дойде време да познаят факт, свързан с Иво Аръков. Болшинството дадоха своя глас за това, че детският му прякор е бил „Сънчо“, но в крайна сметка се оказа нещо, което много малко хора знаят за него, а именно, че първата му работа е била като помощник-готвач. Аръков сподели, че е специализирал в кухнята като готвач още на 16 години и се похвали, че първото предложение към него е било да бъде главен готвач, но е отказал, защото тогава приоритет за него е било учението.

Останалите скрити факти за "Панелистите" и "Звездите" гледаме във видеото от „На кафе“ по-горе!

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол