Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков предизвикаха фурор на турнето на „Откраднат живот“

Откраднат живот турне
Снимка: NOVA

Стотици фенове посрещнаха Юлиан Вергов, Наум Шопов и Емил Марков по време на специалната прожекция в Стара Загора.

Тримата актьори, които пресъздават едни от най-запомнящите се образи в хитовия български медицински сериал се изправиха пред препълнени зали, за да издадат забавните и предизвикателните моменти в създаването на „Откраднат живот“.

Откраднат живот турне
Снимка: NOVA

Eмил Марков, който работи заедно с Христина Апостолова по развитието на сценария, разказа:

„Аз участвам в сериала не само като актьор, но и като част от сценарния екип. На въпросите защо определени герои се разделят и защо историята за някои не е с щастлив край, мога да кажа, че това се случва именно с идеята да се поддържа интереса на зрителите. Промените в съдбата и поведението на героите, напрежението между добри и лоши, и осуетяването на обстоятелства е необходимо за динамиката на един сериал. Радваме се, че „Откраднат живот“, който се излъчва в ефира на NOVA, поддържа вашия интерес вече шест сезона.“

Откраднат живот турне
Снимка: NOVA

Всички ентусиазирани почитатели имаха възможност да получат автограф и снимка от актьорите, които споделиха своето време със зрителите след прожекцията.

„Този сериал се прави за вас и заради вас. Той е за всички, които виждат смисъл в тази история. Докато самият аз виждам смисъл, ще бъда част от „Откраднат живот“, заяви Юлиан Вергов.

Наум Шопов получи бурни овации за наскоро обявения годеж със своята половинка и различни въпроси относно лекарската си специализация.

Откраднат живот турне
Снимка: NOVA

На 28 ноември турнето на „Откраднат живот“ ще се отправи към Бургас, където публиката на морския град ще се срещне с други любими актьори.

„Открaднат живот: Анатомия на гнева“ се излъчва от вторник до петък от 20:00 ч. в ефира на NOVA.

Прочетeте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти