Има и щастливи двойки в Холивуд

Роуз Хънтингтън Уайтли и Джейсън Стейтъм
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

В света на шоубизнеса изневерите и разделите са ежедневие. Всички популярни личности са споделяли, че малко или много славата пречи на успешните лични отношения, а натоварения график е разрушил не едно и две семейства.

Моделът Роуз Хънтингтън Уайтли и актьорът Джейсън Стейтъм към момента доказват, че щастие, любов и стабилни отношения може да има дори и в Холивуд.

Двамата отпразнуваха петата си годишнина откакто са заедно.

Роуз сподели в социалните мрежи посланието, което е отправила към обичния си за личния им празник. То е съвсем простичко, затова пък истински силно – You will forever be my always (от англ. – Ти вечно ще си моето винаги).

Бележката е съвсем изчистена и написана на печатна машина, но думите са достатъчно силни и без излишни украси.

Миналата година се появиха слухове, че Роуз и Джейсън се разделят, но се оказаха абсолютно неверни.

По-интересното е, че нито един папарак към момента не е успял да ги „хване в крачка“ да си изневеряват или нещо подобно.

Също така двамата никога не са споделяли дали имат планове за брак или деца. Като цяло държат личния си живот наистина личен и се стараят да не дават излишни поводи за клюки и спекулации.

Освен да им пожелаем все така да се обичат,да бъдат заедно и най-вече – да дават добрия пример, че иска ли човек, успешната дълга и стабилна връзка е напълно възможна.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти