Хванаха дъщерята на Барак Обама в страстна целувка с неин състудент

Малия Обама
Снимка: Getty/Gulliver

Точно като супер успелите си родители, Малия Обама приема обучението си много сериозно. След като си взе година почивка от ученето, в която всъщност изобщо не си почина, в момента Малия учи в Харвард и се говори, че иска да направи кариера във филмовата индустрия. 

Тя вече има няколко впечатляващи стажа на филмовите площадки на няколко сериала, беше стажант също и при скандалният холивудски продуцент Харви Уайнстийн.

Но колкото и да е заета 19-годишната дъщеря на Барак Обама, тя все пак намира време за любов и момчета и може би скоро ще трябва да има неловка вечеря, на която да запознае родителите си с момчето, чиято глава е завъртяла.

Неподозирана романтика: Любовните писма на Барак Обама до бившата му приятелка

Малия е била забелязана да си разменя целувки с неин състудент от Харвард преди започването на футболен мач между Хардвард и Йейл.

Момчето е 19-годишният британец Рори Фаркуарсон. Бивш възпитаник е на най-елитните училища в Лондон, а след това е избрал да продължи следването си в Бръшляновата лига. 

В предното си училище е бил ръгби звезда и дори се е появил във видео, посветено на спорта, заедно с принц Хари. Рори също се интересува и от химия и дори участва в специален клуб.

25 години любов: Мишел Обама с трогателно послание към своя съпруг

Смята се, че младежът има амбиции в мениджмънта. Той върви доста уверено по стъпките на баща си Чарлз, който е директор на група за управление на инвестиционен фонд в Лондон.

С всичките му интереси и зашеметяващи успехи за крехките му 19 години, Рори може да се окаже достоен за талантливото семейство Обама и по-конкретно за порасналата Малия.

Още не е ясно какво мисли татко Обама по въпроса, но преди време той се пошегува, че дъщерите му ходят по срещи само със строга охрана.

Той призна, че и двете му дъщери ходят по срещи, а това малко го притеснява. „Спокоен съм единствено поради факта, че тайните служби ги следват неотлъчно. Така че гаджетата им не могат да направят много, когато са заобиколени от тези момчета“.

Е, сега вече няма тайни служби, които да следят двете му момиченца, а Малия може да изживее спокойно студентските си години.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти