Голямото завръщане на Кейт Мидълтън: Вижте първите снимки на принцесата на рождения ден на крал Чарлз

След почти шест месеца извън общественото внимание, Кейт Мидълтън отново е в светлината на прожекторите.

Принцесата на Уелс се присъедини към кралското семейство в Trooping the Color днес, возейки се в стъклената карета на парада заедно с трите си деца, принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Очаква се Кейт също да се присъедини към кралските особи на балкона на Бъкингамския дворец.

За повода Кейт носеше черно-бяла рокля на Jenny Packham с панделка, шапка на Phillip Treacy и украсена с обеци с перлени клъстери и полкова брошка на ирландската гвардия. Появата й, обявена вчера, дойде като известна изненада след месеци без никаква актуална информация за здравето на Кейт от двореца Кенсингтън.

В допълнение към съобщението за присъствието си на парада за рождения ден на крал Чарлз, принцесата публикува лично съобщение, споделяйки:

„Напредвам добре, но както знае всеки, който преминава през химиотерапия, има добри и лоши дни. дни, в които се чувствате слаби, уморени и трябва да се отдадете на почивката на тялото си, но в добрите дни, когато се чувствате по-силни, искате да се възползвате максимално от това да се чувствате добре."

През март Кейт обяви, че има рак във видео, споделяйки „отне ни време да обясним всичко на Джордж, Шарлот и Луис по подходящ за тях начин и да ги уверим, че ще се оправя. Както им казах; аз съм добре и ставам по-силен всеки ден, като се съсредоточавам върху нещата, които ще ми помогнат да се излекувам; в моя ум, тяло и дух."

Когато диагнозата й беше обявена за първи път, говорител на двореца Кенсингтън каза: "Принцесата ще се върне към официалните задължения, когато получи разрешение да го направи от нейния медицински екип. Тя е в добро настроение и се фокусира върху пълното възстановяване." Днешният Trooping the Color не е индикация, че принцесата се е върнала на работа.

Тазгодишният Trooping the Color е особено забележителен за Кейт, тъй като ирландската гвардия играе важна роля в днешния церемониален парад. Кейт стана полковник от полка през 2022 г. и пропусна репетицията им миналия уикенд. В писмо до ирландската гвардия принцесата пише: „Надявам се, че ще мога да ви представлявам всички още веднъж много скоро“.

Вижте всички снимки от пристигането на принцеса Кейт и кралското семейство в Бъкингамския дворец днес в галерията ни!

Голямото завръщане на Кейт Мидълтън

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти