Фенове са сериозно притеснени за Ариана Гранде, ето какво им отговори тя

Ариана Гранде отговори на притесненията на феновете за нейното тяло. Във вторник 29-годишната поп изпълнителка сподели 3-минутен видеоклип в TikTok, в който показа своята уязвима страна на публиката си.

Гранде уведоми хората, че вижда коментарите им относно теглото ѝ и насърчи света да бъде „по-нежен и да се чувства по-малко удобно да коментира телата на хората".

Коментарите към скорошни снимки на Ариана в Instagram са пълни с хора, които говорят за нейното тегло, казвайки, че е по-слаба, отколкото някога е изглеждала, и че са притеснени за нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Splash News (@splashnews)

„Просто исках да отговоря на притесненията ви относно моето тяло и да поговорим малко за това какво означава да си човек с тяло, да те виждат и да ти обръщат толкова голямо внимание“, каза певицата. 

"Има начини да направите комплимент на някого или да пренебрегнете нещо, което виждате, че не ви харесва..." – продължи певицата.

Гранде също увери феновете си, че е на по-различно място в живота си от преди. „Има много различни видове красота, има много различни начини да изглеждаме здрави и красиви. Знам лично за себе си, че тялото, с което сравнявате сегашното ми тяло, беше най-нездравословната ми версия." – сподели също тя.

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Изпълнителката обясни, че е била на много антидепресанти, хранела се е лошо и е била в най-ниската точка от живота си, когато е изглеждала по начина, който публиката ѝ е одобрявала. „Знам, че не трябва да обяснявам това, но имам чувството, че може би наличието на откритост и някаква уязвимост тук ще бъде нещо като добро, което може да произлезе от това... Здравият може да изглежда различно. Второто нещо е, че никога не знаеш през какво преминава някой." – каза Ариана.

Изпълнителката на „Thank U, Next“ също изрази любовта си със своите слушатели, като им даде да разберат, че са красиви, „без значение в коя фаза“ се намират. „В момента не нося мигли или очна линия. Това е моето лице, това са моите очи. Така че не се отчайвайте и от това сега, моля“ – каза тя – „Мисля, че сте красиви, без значение през какво преминавате, без значение какво тегло имате, без значение как обичате да се гримирате сега, без значение какви козметични процедури сте имали или не.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by r.e.m.beauty (@r.e.m.beauty)

Видеото на Гранде е гледано 11 милиона пъти за 3 часа и има 2,6 милиона харесвания.

Феновете ѝ отговориха в коментарите: „Ариана Гранде, сърцето ми току-що се разби на милиони парчета, има сълзи“, пише един потребител. „Фактът, че се стигна до точката, в която тя трябва да адресира това, всички трябва да се научите как да бъдете мили. Ариана, винаги си абсолютно красива“, добави друг.

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти