Есил Дюран свали третата маска в "Маскирания певец"

маскираният певец
Снимка: NOVA

Певицата и дизайнер Есил Дюран се оказа скритата звезда зад впечатляващата маска на Ангела в най-мистериозното шоу в ефира.

„Преживях нещо съвсем различно и ново – освободих се от себе си поне за известно време. Успях да изляза от Есил Дюран и си починах от нея за кратко. Беше много трудно и през цялото време се чудех как да направя нещо различно с гласа си, за да не ме познаят.“, сподели Есил Дюран, която до последния момент оспорваше своето място в артистична надпревара заедно с Булката и Плашилото.

Ангелът успешно заблуди детективския панел на шоуто, който в първите предавания имаше истински съмнения, че именно Есил седи зад черните крила, но след това всички се отказаха от тях.

маскираният певец
Снимка: NOVA

Вокалните и артистични битки на сцената този път се разиграха между Ангелът и Баба Яга, Булката и Светлината, Златният и Плашилото. Новите улики добавиха и нови имена в предположенията на панела. Сред потенциалните участници зад маските се наредиха Асен Блатечки, Lady B, Стефан Илчев, Евгени Минчев, Китодар Тодоров и други.

маскираният певец
Снимка: NOVA

По време на четвъртата вечер, наситена с костюми и впечатляващи изпълнения, на сцената се завърна отново костюма на Пчелата, представен от певицата Йоана.

„Това шоу е истинска магия и няма да повярвате колко стриктно се пази всичко!“, разказа тя за емоцията от участието си в шоуто.

Не пропускайте следващияте битки в шоуто, когато специален гост-детектив ще бъде актьорът Тончо Токмакчиев.

Повече информация можете да откриете на официалните Facebook, Instagram и Tik Tok профили на шоуто.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти