Радост у дома: Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо за пръв път

Голяма радост огря живота на една от най-известните двойки у нас - актьорите Ернестина Шинова и Андрей Слабаков. Те станаха баба и дядо на момиченце. 

►Ернестина Шинова: "От нашето отношение зависи и онова, което се връща към нас"

Прекрасната новина беше споделена от дъщеря им Йоанна в социалните мрежи. Йоанна сподели поредица от снимки - на втората от тях се вижда кадър на новороденото бебе, облечено в розово, а на последната се вижда и малкото краче на момиченцето. 

Дъщерята на Ернестина и Андрей, за разлика от популярните си родители, не избра да следва актьорската им професия, а вместо това се занимава с медицина.

Това е необичайно и различно решение, предвид това, че произлиза от рода на творци. Дядо ѝ е известният писател Чавдар Шинов, а чичо ѝ Красимир е художник. Допълнително пък в семейството на леля ѝ по бащина линия всички са музиканти.

►Дъщерята на Андрей Слабаков и Ернестина Шинова: "Ужасно много ме дразни известността"

За бащата на внучката на известните ни актьори не се знае много. Приятелят на Йоанна не се показва в социалните мрежи, но се знае, че двамата с нея са заедно от години, пишат от Телеграф. 

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти