Ергенът Брад Пит - този път на среща с изкусителната Сиена Милър

Ергенът Брад Пит - този път на среща с изкусителната Сиена Милър
Снимка: Getty/Gulliver

Брад Пит търси новата дама на сърцето си! Но дали това е актрисата Сиена Милър?

Миналата седмица се появиха слухове,  че новата тръпка на Брад е Ел Макферсън, но по всичко личи, че ергенският живот на актьора му се отразява отлично и той скача от среща на среща.

Холивудският сексимвол е сам за пръв път от почти две десетилетия, след като се раздели със съпругата си Анджелина Джоли. Краят на отношенията им се оказа много тежък и за двамата, но актьорите са категорични, че ще изгладят различията си в името на децата. “За мен този период беше една възможност да се посветя на слабостите и провалите ми,” заяви Пит пред списание GQ през май.

Изглежда Брад не само излиза по-силен от тази ситуация, но вече е готов и за нови романтични отношения. Преди няколко седмици холивудските таблоиди го свързаха с колежката му Сиена Милър. Сега изглежда, че отношенията им се задълбочават. Източник заявява пред списание US Weekly, че двамата вече са били на няколко срещи. 

Брад и Сиена се познават от работата си по лентата The Lost City of Z, на която той е продуцент. Слухове за нещо повече от приятелство се появиха, след като на вечеря в Лос Анджелис, на която присъствали 25 души от екипа на филма, Пит и Милър изглеждали много близки.

Преди седмици пък 53-годишният актьор и 35-годишната му колежка били забелязани отново заедно. Пит посетил фестивала Гластънбъри във Великобритания, заедно с колегата си Брадли Купър, а там двамата се присъединили към Милър. “Всички те са много добри приятели и често излизат заедно,” продължава източникът на US Weekly.

Засега не е ясно дали отношенията на Брад и Сиена ще прераснат в нещо повече. Актрисата, която има 5-годишна дъщеря на име Марлоу, не е имала сериозна връзка откакто се раздели с годеника си Том Стъридж през 2015 г.

Още интересни статии, които да прочетете:

Новата жена в сърцето на Брад Пит

Изневери й, но пак потърси утеха при нея: Брад Пит се сближи отново с Дженифър Анистън

Те бяха влюбени и изиграха любовта...

Гуинет Полтроу помага на Брад Пит да се справи с мъката след развода?

Кортни Кокс защити Дженифър Анистън: “Разводът на Джоли и Пит няма общо с нея!

Кармата, която все някога те застига...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти