Тревога в Двореца: Кралица Елизабет II е поставена под лекарско наблюдение

Британската кралица Елицабет Втора е поставена под лекарско наблюдение, след като медици изразили сериозни притеснения за здравословното ѝ състояние, съобщава Би Би Си.

Британският монарх е под грижите на докторите си в двореца "Балморал", потвърдиха от Бъкингам. Към момента Елизабет Втора не е хоспитализирана.

Най-близките членове на семейството са уведомени за здравослвоното ѝ състояние, а междувременно принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън трябва да отпътуват към "Балморал", за да я посетят.

Снощи тя отмени планирана важна среща, тъй като лекарите я посъветвали да почива. Последният ѝ официален разговор очи в очи - с новия британски премиер Лиз Тръс, се проведе във вторник в "Балморал". Подобна беседа кралицата проведе за първи път от началото на своето управление.

По-рано днес Лиз Тръс изрази притеснението си за здравословното състояние на кралицата и добави, че "цялата държава се тревожи за състоянието на Елизабет Втора и се надява, че всичко ще бъде наред."

Кралицата, която загуби съпруга си принц Филип през април миналата година, беше болна от Ковид през февруари. Тя се пребори с вируса, но сподели, че се чувствала много изтощена.

Редки снимки на Елизабет Втора преди да стане кралица

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти