Една жена, която никога не губи битките си с живота: Кайли Миноуг на 49

Една жена, която никога не губи битките си с живота: Кайли Миноуг на 49
Снимка: netinfo

Дори Мадона си пада по Кайли Миноуг. В света едва ли ще се намери мъж, който да не харесва синеоката австралийка. Тя е красива, но и умна. Предизвикателна е, но с романтична душа.

Родена е на 28 май 1968 година в Мелбърн, Австралия.

За съжаление само преди три месеца Кайли се раздели с годеника си - британския актьор Джошуа Сас. Двамата обявиха новината за годежа си през февруари 2016 г., а през лятото някои медии писаха, че са се оженили тайно на гръцки остров.

Вместо сватба обаче Миноуг и Сас сложиха край на романтичната си връзка. Така и не се разбра дали причина за раздялата е друга жена, както твърдяха британските медии. Във всеки случай самата певица заподозряла годеника си в изневяра с 34-годишната испанска актриса Марта Милънс. Това е основателна причина за нея да свали годежния пърстен от ръката си...

Щом доверието се изчерпи, любовта си отива. Мъжът в сърцето на една жена лесно може да загуби мястото на принц.

Кайли Миноуг и Сас се запознават по време на снимки за телевизионно шоу през лятото на 2015 г. Сега раздялата ѝ с него е просто поредната в списъка на звездата.

Преди Миноуг се е срещала с много мъже, сред които Джейсън Донован, музикантът Лени Кравиц, певецът Майкъл Хъчънс, актьорът Оливие Мартинес и моделът Андрес Веленкосо.

Приказката обаче със сигурност ще има своето следващо романтично продължение. Днес Кайли Миноуг навършва 49, а дори на тази възраст тя със сигурност е от жените, които не остават в губеща позиция...

Снимка: netinfo

Вижте още:

Кайли Миноуг се раздели с годеника си...

Кайли Миноуг го направи тайно

Една истински вдъхновяваща и прекрасна жена – Кайли Миноуг

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти