Edna забележителна жена на 70 - честит рожден ден на Ана Уинтър!

ана уинтър уинтур
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Има жени, които вдъхновяват само с присъствието си в стаята, в която се намират. 

Днес Edna от тези жени празнува своя 70-ти рожден ден! Да! И ние не успяхме да повярваме - Ана винаги е поддържала форма и визия, които смъкват поне 20 години от реалността. 

Тя е най-влиятелната жена в света, тя е учебник по лидерство, тя е човек, който предизвиква страх и уважение, тя е първообразът на героинята от филма "Дяволът носи Прада". 

Ана Уинтър е пример за успех и идол за толкова много жени по света. В книгата на Елистър Кемпбъл "Победителите: как успяват те" тя споделя някои от своите тайни за успешен бизнес:

 Винаги обръщам внимание на талантите на другите хора. Аз нямам талант, не съм и писател... аз съм просто човек, който отговаря на търсенето на времето, в което живее.

Кариерата на Ана Уинтър започва в списание Harper's and Queen в Лондон през 1970 г.

През 1983 г. става творчески директор на американското издание на Vogue, а три години по-късно се връща в Англия, за да стане главен редактор на британския Vogue.

ана уинтър уинтур
Снимка: Gettyimages/Gulliver

През юли 1988 г, тя се връща в Америка и заема сегашната си позиция на главен редактор на американското издание на списанието.

Прочетете в нашата галерия някои от най-интересните съвета за живота и бизнеса, които Ана Уинтър иска да сподели с нас, ТУК. >>> 

ана уинтър уинтур
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти