Edna дама на 40: Честит рожден ден на очарователната Елен Колева!

Днес актрисата с най-омагьосващия поглед в съвременното българско кино, Елен Колева, празнува юбилей, защото става на 40 години. Екипът на Edna.bg ѝ поднася най-искрени пожелания за успех и благополучие. 

►"Чувствам се свободна": Елен Колева за влиянието на хипнозата върху живота ѝ

Тя е родена на 31 март 1984 г. Завършва НАТФИЗ през 2007 г., специалност "Актьорско майсторство за драматичен театър" в класа на Димитрина Гюрова.

Edna дама на 40: Най-чаровните моменти на Елен Колева

Още по време на следването си се снима в редица късометражни и пълнометражни филми – "Последната спирка", "Ден и нощ", "Църква за вълци" (12-сериен филм), "Карго", "Аварийно кацане".

Ролята, която я изстрелва към успеха, е тази във филма "Шивачки". Тя ѝ носи награда за най-добра българска актриса през 2007 г.

Преминала е обучение и в музикална школа с профил "пиано". В продължение на 14 години е танцувала класически и модерен балет, но нейната танцувална страст е фламенкото.

►Елен Колева защити Диана Димитрова: "Тя е една жена, сама срещу озверели "защитници"

Първата ѝ изява като водеща е в Lord of The Chefs. През пролетта на 2013 г. участва в третия сезон на шоуто Dancing Stars. Актрисата си партнира с професионалиста Калоян и в края на предаването за танци Елен завършва на трето място.

Интересен факт за нея е, че преди време открива влечението си към гмуркането и завършва курс за водолази. Освен това тя е сред най-големите поддръжници на хипнозата в България. От години изучава тънкостите на практиката, изпробвала е ефектите ѝ върху себе си и дори вече сама я прилага.

В момента тя комбинира работата си в театъра с интересите си в духовната сфера.

Edna дама на 40: Най-чаровните моменти на Елен Колева

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти