Един Инстаграм пост, довел до разрив между Меган и Камила, отново набра скорост в таблоидите

Меган Маркъл Камила
Снимка: Getty

Излязлото това лято допълнено издание на биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“ накара наблюдатели да сравняват още твърдения от авторите – журналистите Омид Скоби и Каролин Дюран, с хронологията на случващото се в кралското семейство.

Един такъв случай е предполагаемо обтягане на отношенията между Меган Маркъл и Камила Паркъл-Боулс, което отново доби популярност в таблоидите, след като те писаха за него още миналата година.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Според информация, публикувана в The Mirror, през март 2020 г. членовете на кралското семейство е трябвало да запазят мълчание в социалните мрежи, докато на Камила ѝ предстои да изнесе публична реч за домашното насилие. По това време е планирано херцогинята на Корнуол да обяви кампанията #everyonesproblem в социалните медии в подкрепа на жертвите на домашно насилие, разказват от Marie Claire.

Смята се обаче, че противно на уговорката, Меган публикува в Instagram снимки от своя публичен ангажимент в Националния театър по същото време, когато Камила говори, а херцогинята на Корнуол е приела това лично.

Редакторът на The Mirror Ръсел Майърс цитира неназован източник, който споделя: „Разбира се, беше известно, че Хари и Меган изпълняват задължения тази седмица, някои насаме, но всички бяха съгласни, че речта на Камила трябва да има предимство. За съжаление, някои хора имаха други представи.“

Възможно е този ход да е бил напълно неумишлен, тъй като не е сигурно дали изобщо планирането на постовете в социалните мрежи зависи от самата Меган Маркъл. А доколко тази случка изобщо е имала връзка с цялостното влошаване на отношенията между принц Хари и баща му принц Чарлз, може би ще разберем някой ден от самата двойка, която вече направи доста разкрития през 2021 г.

Признанията на Хари: Меган Маркъл, силата на терапията и призраците от миналото
Спомените на принц Хари за майка му принцеса Даяна

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти