Ед Шийран е влюбен и щастлив, предложи брак на ученическата си любов

Ед Шийран
Снимка: Getty/Guliver

Любимият ни съвременен изпълнител Ед Ширийн, който разби представите, че успешните изпълнителите задължително трябва да са красиви, се похвали, че е предложил брак на приятелката си Чери Сийборн.

Двамата се познават още от училище, той я харесвал още тогава, но едва преди няколко години приятелството им прераства в любов. „Тъкмо преди нова година си намерих годеница.

Много сме щастливи и влюбени, котките ни също са доволни“, казва Ед в Инстаграм.

Годеницата на Ед е състезателка по хокей на лед и финансов консултант. Известно време работеше на Уол Стрийт, но после се прибра в Англия, за да е с Ед.

През 2016 двамата отмениха всичките си задължения и направиха околосветско пътешествие, което, по собствените им думи променило гледната им точка към живота.

 

Chicken parm @zoeydeutch

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

В началото на миналата година Ед беше казал в интервю, че се чувства абсолютно уверен във връзката си и че щом вече имат котки, значи са се намерили един друг.

За дата на сватбата не се говори, но така или иначе има друга звездна сватба, знаете-коя, пред която всички други ще изглеждат като приятелско следобедно събитие.

 

Tune into the X factor UK tonight, il be on playing Perfect. 📷by @marksurridge

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos) on

Но понеже все пак любовта е над всички, да послушаме заедно това парче на Ед, наречено „Перфектна“ и посветено на годеницата му. 

Следвайте ни и в Инстаграм

Още звездни новини

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти