Джулия Робъртс: "Бях една егоистична пикла!"

Броени дни преди да навърши 50 г. Джулия Робъртс даде откровено интервю за британското издание на списание Harper's Bazaar, в което говори открито за своята младост и грешките, които е допускала.

Поставях винаги себе си на първо място. Бях егоистична пикла, която обикаля наоколо и се снима във филми.

По думите ѝ никак не е лесно да се работи с нея. 

Режисьорът Стивън Спилбърг признава, че след филма "Хук" не би работил отново с Робъртс. Дори Ник Нолти е казвал, че не харесва екранната си половинка: "Всички знаят, че Джулия Робъртс не е добър човек". 

Припомнете си най-вдъхновяващите цитати на актрисата >>>

Пред списанието носителката на "Оскар" призна, че настъпила положителна промяна в живота ѝ, след като срещнала съпруга си - оператора Дани Модър, и станала майка.

Сега като си мисля какво прави живота ми такъв, какъвто е, какво блести извън самата мен, то това е Дани. Всичко започна след като го открих.

Робъртс е омъжена за Модър от 15 години. Двамата са работили заедно по няколко филма, сред които "Мексиканецът" и "Тайната е в техните очи". Комфорт и ужас, така актрисата описва съвместната работа със съпруга ѝ.

Ужас, защото човекът, който най-много искам да впечатля, е вперил поглед в мен през цялото време.

Джулия Робъртс е майка на три деца - 12-годишни близнаци и 10-годишен син. Именно семейството е причината през последните няколко години актрисата да намали участията си във филми.

Вижте каква е тайната за красота на Джулия Робъртс ТУК >>>

Ако намаля ангажиментите си още малко, съвсем ще отпадна от бизнеса. Онзи ден казах на съпруга си, че вече една година не съм работила.

Що се отнася до разликата в заплащането на мъжете и жените в Холивуд, тя сподели:

Отъпкала съм си пътеката и продължавам да вървя напред. Горда съм с това и предпочитам да не говоря много по тази тема. Не се вманиачавам в тези неща. Подходът ми е да кажа: "Ок, хора, успокойте се, ще измислим нещо"

Докато очаква добро предложение за нова роля, което да приеме, актрисата коментира, че досега е доволна от себе си. "В живота ми постигнах невероятни неща и разбира се, надявам се да постигна още, за да впечатля децата и съпруга си".

Последният филм, в който Джулия Робъртс се снима, бе трилърът "Пулсът на парите". В лентата тя си партнира с Джордж Клуни.

Кой е продуктът на седмицата, който ние, редакторите на Edna, избрахме за вас, вижте ТУК <<< 

За още интересни статии изтеглете нашето мобилно приложение ТУК >>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти