На 56, но е като на 35: как живее Джулия Робъртс, за да изглежда по-млада

Не е случайно, че Джулия Робъртс е сочена за една от най-красивите жени на света. Още откакто е станала на 23 години, та чак до ден днешен, когато e на 56. С тази усмивка! С тази външност! И с прекрасния си характер!

През годините десетки класации са я поставяли на челна позиция именно за този приз.

Всичките ѝ почитатели знаят, че тя е красива, но това, което не знаят така добре, е как тя поддържа визията си през годините.

За Джулия Робъртс здравословното хранене е закон. Не само за нея, но и за цялото ѝ семейство.

Макар да е ослепителна на червения килим и да е носителка на престижната награда "Оскар", тя предпочита прозвището "майка домошарка".

Както знаем, Джулия има 3 деца: Хейзъл Патриша, Финеъс Уолтър и Хенри Даниел. И тъй като тя иска децата ѝ да растат здрави и щастливи, да имат пълноценен и дълъг живот, тя се старае да ги научи на няколко мъдри житейски правила, която самата тя е тествала и потвърдила за себе си.

"Ние определено се стараем да се храним разумно и отговорно", споделя Джулия в едно свое интервю за списание Style и допълва: "Често казвам на децата си, че трябва да ядат хубава храна, за да получават от живота хубави дарове."

Е, ние определено се възхищаваме и се припознаваме в тази философия.

джулия робъртс
Снимка: Getty

Освен че много държи на качествената храна и продукти, които консумира, Джулия обича домашните хитрини, за да поддържа красотата си. Като например да мие зъбите си със сода бикарбонат. Този трик за бели и здрави зъби е научила от дядо си, който по думите ѝ имал само един кариес през целия си живот.

А как да не ѝ се доверим като Робъртс е всепризната по цял свят за жена с една от най-прекрасните усмивки на тази планета.

Друго полезно нещо, за което Джулия може да ни бъде пример е нейната нагласа към старостта. "Остарявам. Това е факт така или иначе. Независимо дали го искам, или не." – казва тя спокойно.

Джулия Робъртс блести на наградите „Изборът на критиците“

Тя напълно осъзнава, че това е естественият процес и кръговрат на живота. Но тя е направила своя избор да остарява грациозно и натурално, без да драматизира от факта, че е прехвърлила 50-те.

"Старая се да живея в мир с мисълта за процеса на стареене. Просто знам, че това се случва, харесва ли ми или не..."

Именно затова Джулия Робъртс е една от любимите ни холивудски красавици. Винаги сме я обожавали... от "Хубава жена" през настоящето и завинаги.

Ето защо тя е на 56, а изглежда с 20 години по-млада.

Прекрасната Джулия Робъртс през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти