Джони Деп проговори за раздялата си с Ванеса Паради

Джони Деп и Ванеса Паради бяха заедно 14 години (1998-2012). Състоянието на актьора се оценява на 300 млн. долара, а имотите му включват две къщи в Лос Анджелис, две имения във Франция, вила на Бахамите и старинен дворец във Венеция
Снимка: Getty/Guliver

Американският актьор Джони Деп, който на 9 юни навърши 50 години, проговори за раздялата си с френската певица, актриса и модел Ванеса Паради (40 г.).

Двамата прекратиха 14-годишната си връзка през юни 2012 г. Деп и Паради са родители на две деца - Лили-Роуз (14 г.) и Джак (11 г.).

В интервю за юлския брой на щатското списание "Ролинг Стоун" ("Rolling Stone") актьорът споделя, че през последните години личният му живот е бил доста неспокоен заради постоянното неразбирателство и проблеми с Ванеса Паради.

"Много е трудно да поддържаш здравословен личен живот, когато постоянно пътуваш и не си близо до своето семейство и особено до децата си", разкрива Деп.

Той допълва, че неговият син и дъщеря му приемат трезво и с разбиране на възрастни раздялата на родителите им.

Актьорът от касовата кинопоредица "Карибски пирати" коментира и факта, че предпочита да не гледа собствените си филми, защото не иска да разбира как е редактирана играта му. Последният свой филм, който е изгледал, е "The Libertine" (2004 г.).

Стана и ясно, че в последната лента с участието на Джони Деп - "The Lone Ranger" актьорът е претърпял сериозно падане при една от сцените, яздейки кон (ВИДЕО). Премиерата на въпросната кинопродукция у нас се очаква в началото на юли.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти