Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха след 14-годишна връзка

Джони Деп и Ванеса Паради по време на церемонията за връчването на наградите "Оскар", Лос Анджелис, февруари 2005 г.
Снимка: Getty/Guliver

Говорителят на 49-годишния Джони Деп официално съобщи пред медиите, че връзката на американския актьор с Ванеса Паради (39 г.) окончателно е приключила.

Спекулациите за раздялата на двойката тръгнаха още през януари тази година, но по-късно бяха опровергани от самия Деп. Явно проблемите във взаимоотношенията им не са били от вчера, защото не са се появявали заедно на публично събитие от 2010 г.

Редица източници коментират, че в момента любимият актьор на режисьора Тим Бъртън има любовна афера с бисексуалната актриса Амбър Хърд (26 г.), с която си партнираше в един от последните свои филми – "The Rum Diary". Слуховете за авантюрата между тях се разпалиха, след като Амбър бе засечена да се качва в частния самолет на Деп, за да го придружи до Лас Вегас за премиерата на лентата "Тъмни сенки" ("Dark Shadows").

Въпреки сътресенията в съвместния живот на Джони и Ванеса, в медийното пространство се коментираше, че се опитват да стабилизират личните си проблеми, но както стана ясно от последните събития, техните усилия са били напразни.

Те се запознават през 1998 година в Париж, докато Деп снима филма на Роман Полански "Деветата порта" ("The Ninth Gate"). Малко по-късно той се разделя с тогавашната си приятелка Кейт Мос след 4-годишна връзка с нея, за да започне нов романс по френски с мадмоазел Паради.

Състоянието на Джони Деп се оценява на 300 млн. долара, а сред най-фамозните му имоти фигурират огромна къща в Лос Анджелис за 3 млн. долара, истински дворец във Венеция, струващ 8,5 млн. долара, и ферма в Южна Франция. С Ванеса имат две деца - Лили Роуз на 13 г. и Джак на 10 г., а за 14-годишното си съжителство двамата не са сключвали брак.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти