Джони Деп и Ванеса Паради не живеят заедно

Всяко нещо си има край
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Според последния брой на американското списание "Пийпъл" (People) 48-годишният актьор Джони Деп и неговата половинка, в лицето на 39-годишната френска певица и актриса Ванеса Паради, вече не делят един покрив.

В материала дори се посочва, че отношенията в двойката са били сериозно разклатени от доста време насам. Затова говорят и все по-честите появявания на публични места, на които Деп не е придружаван от Паради, като подобен сценарий се повтори и на церемонията по раздаването на тазгодишните призове "Златен глобус", провела се преди броени дни в Лос Анджелис.

Този факт наля още повече масло в огъня и различни източници вече усилено коментират, че може би е дошъл краят на 14-годишната връзка (без да са сключили брак) между Джони и Ванеса. От нея се раждат и двете им деца - 12-годишната Лили-Роуз и 9-годишният Джак.

Любопитен бе и фактът, че през ноември 2011-та в Париж се състоя премиерата на един от последните филми с участието на Джони - The Rum Diary. Тогава всички знаеха, че и Ванеса е във френската столица, но на събитието тя отново не бе с Деп.

Същият сюжет се разигра и няколко месеца по-рано, през май, когато актьорът пак пристигна сам на кинофестивала в Кан, за да представи четвъртия филм от поредицата "Карибски пирати".

"Запознати до двамата твърдят, че те са се разделили преди две години, а в момента Ванеса живее в Града на ангелите, където децата й посещават частно училище, докато Джони обикаля света, снимайки филми", гласи цитат от статията на "Пийпъл".

Може би никак не е случайно и това, че Деп все по-редовно бива засичан пиян в различни барове на Лос Анджелис, в които флиртува с доста на брой непознати жени.

Според семеен приятел на Джони красивата френска актриса Ева Грийн се е залюбила с него по време на снимките за вампирския тв сериал "Мрачни сенки" (Dark Shadows), отдавайки се на изневяра, подтикната от ревността на Ванеса.

"Тъжно е, защото тази развръзка неминуемо ще се отрази и върху хлапетата им, към които те са много привързани", продължава материалът от страниците на въпросното печатно издание.

През последните месеци различни хора от приближения им кръг са ги виждали в постоянни караници, което красноречиво говори за проблеми във взаимоотношенията между Деп и Паради.

Редица щатски медии пък коментираха, че самата Анжелина Джоли е давала съвети на Джони как да се справи с личните си драми, след сближаването им покрай филмовия проект в тяхно участие "Туристът".

"Той е много талантлив актьор, но е трудно да прикрие, че в момента се намира в лош период. Въпреки че не е женен Джони ще трябва да потърси адвокати, защото с Ванеса са родители и въпросът с раздялата не може да мине без намесата на закона", заключва "Пийпъл".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти