Джон Сняг и Игрид се ожениха: горчиво за младоженците Кит Харингтън и Роуз Лесли!

Кит Харингтън Роуз Лесли
Снимка: Getty

След като обявиха годежа си през септември, актъорската двойка Кит Харингтън и Роуз Лесли, които играят съответно Джон Сняг и Игрид в „Игра на тронове“, се ожениха в събота вечер.

Сватбата се състоя в замък в Абърдийншър, Шотландия, собственост на семейството на булката от 900 години насам. За целта той бе преобразен в подходяща сцена за церемонията и луксозен хотел с осем спални за моминското парти и специален апартамент за младоженците, пише британското издание на ЕLLE.

Лесли пристигна сияеща под ръка с баща си, който същия ден каза пред “Sky News”: „Страшно се вълнуваме за сватбата на Кит и Роуз днес.“

За събитието булката бе избрала рокля с дълги ръкави и дантела, както и романтичен венец, а младоженецът – костюм в няколко цвята.

На летището в Лондон по-рано в събота бяха забелязани да пристигат колеги на двойката от „Игра на тронове“ като Питър Динклидж и Емилия Кларк, както и още актьори като Малин Акерман заедно с годеника си, които бяха сред гостите на сватбата, наброяващи общо 200.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти