Дженифър Лопес изглежда готова за сватба в рокля от тюл и воал

дженифър лопес
Снимка: Getty

Дали Дженифър Лопес подсказва на феновете си какво предстои да се случи в личния ѝ живот? Покрай отговора на въпросите дали е готова да се омъжи за четвърти път, поп звездата изнесе концерт на Американските музикални награди, преобразена като зашеметяващо красива булка.

Джей Ло изглеждаше страхотнно, облечена в кремава бална рокля с корсет в горната част, а косата ѝ беше прибрана на висок кок. Пластовете тюл и воала ни дадоха всички основания да мислим, че тя мисли за брак (отново).

дженифър лопес
Снимка: Getty

Песента, която тя изълнява, „On My Way“, е включена в саундтрака на предстоящата ѝ романтична комедия с Оуен Уилсън „Marry Me“, така че, разбира се, булчинската визия е подходяща. Особено след последната година от любовния ѝ живот.

Трудно е да се повярва, че само преди седем месеца тя беше сгодена за Алекс Родригес. Двамата отложиха сватбата няколко пъти, като посочиха пандемията като основна причина за отмяната. Но нещата внезапно се обърнаха след предполагаемата емоционална връзка на А-Род с Мадисън Лекрой. Преди да разберем, Джей Ло отново беше в обятията на бившия си годеник Бен Афлек, а Бенифър 2.0 отново беше в светлината на прожекторите.

дженифър лопес
Снимка: Getty


И въпреки че Лопес изглеждаше малко колеблива, когато Хода Котб я попита дали ще се разходи още веднъж до олтара, тя призна, че не се е отказала от любовта.

„Не знам. Да, предполагам. Познавате ме, аз съм романтичка, винаги съм била, на няколко пъти. Все още вярвам в щастливия край, със сигурност, на 100%“.

Така че може би роклята е намек за нещата, които тепърва предстоят за двойката, защото знаем, че Джей Ло обича романтиката, а Афлек обича да сваля момичето си от краката й.

дженифър лопес
Снимка: Getty

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти