„Обичам те, тате!“: прекрасната дъщеря на Владо Михайлов навърши 17 години

Владо Михайлов е изключително талантлив музикант и актьор, което неведнъж е доказвал на сцената, както и в сериала „Братя“ и шоуто „Като две капки вода“. И докато тази вечер предстои да го видим и в ролята му на домакин в „Черешката на тортата“ от 20 часа по NOVA, той използва социалните мрежи, за да поздрави едно от най-скъпите си същества.

„Днес това голямо момиче пораства с още една година... Обичам те, Тате! Бъди здрава, обичана и окрилена!“, написа Владо в профила си в Instagram, като публикува и сладка снимка на своята пораснала дъщеря Мая, която навършва 17 години.

В момента Мая учи в училище с изобразително изкуство, като се увлича и по музиката и пеенето. И трите деца на Владо са много артистични и изкуството им се удава, признава самият той.

В края на 2022 г. актьорът и певец гостува със съпругата и децата си в предаването „На кафе“ и сподели някои любопитни неща от живота от семейния им живот.

Именно музиката събира Владо и съпругата му Михаела, които се запознават, докато свирят в един и същ клуб. Тя не приема предложението му за брак от първия път, но съдбата си знае работата и след второто двамата се венчаят на приказна сватба преди повече от 12 години.

Двойката има три деца, като по-големите – Живко, който беше абитуриент миналата година, и Мая, са от първия брак на Владо, а най-малкият се казва Велизар. И трите му деца обаче признават, че баща им е по-строгият у дома.

Какво още сподели голямото семейство на Владо Михайлов пред Гала в „На кафе“, можете да разберете от видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти