В памет на баща си: дъщерята на Пол Уокър стана част от „Бързи и яростни“

Медоу Уокър Торнтън-Алън, дъщерята на покойната звезда от „Бързи и яростни“ Пол Уокър, направи първата си поява на големия екран в десетия филм от франчайза.

бързи и яростни
Снимка: Getty

Преди няколко дни Медоу сподели кадър от „Бързи и яростни 10“ в Instagram. Световната премиера на „Fast X“ пък беше в Рим в петък.

„Първият „Бързи и яростни“ беше пуснат, когато бях на една годинка!“, написа Уокър в публикацията.

„Израснах на снимачната площадка, гледайки баща ми, Вин, Джордана, Мишел, Крис и други на мониторите. Благодарение на баща ми съм родена в семейството на „бързите“. Не мога да повярвам, че и аз съм част от филма. С тези, които са били до мен, гледайки ме как раста.“, написа още 24-годишният модел, която е единственото дете на покойния Пол Уокър.

„Толкова съм благословена, че мога да почета наследството на баща си и да споделя това с него завинаги“, добави тя.

По-късно Медоу публикува и сладка снимка със своя кръстник Вин Дизел с надпис „Обичам те“.

На премиерата на „Бързи и яростни 10“ в Рим Медоу бе придружена от съпруга си.

Тя се омъжи за британския актьор Луис Торнтън-Алън през 2021 г., като на сватбата им присъстваха колегите на покойния Пол Джордана Брюстър и Вин Дизел.

бързи и яростни
Снимка: Getty

От видеата, които младоженците споделиха от церемонията преди две години, се вижда как Дизел води булката до олтара, заемайки традиционното място на нейния баща.

Пол Уокър загина в катастрофа с автомобил през 2013 г. на 40-годишна възраст. През 10-те години след смъртта му франчайзът „Бързи и яростни“ продължи да отдава почит както на актьора, така и към неговия герой, Брайън О’Конър.

бързи и яростни
Снимка: Getty

Седмата част на екшъна отбеляза последната поява на Пол Уокър пред камера във франчайза, а братята му Кейлъб и Коди участваха, за да довършат останалите за заснемане сцени.

В последния филм героят на Уокър се появява отново чрез ретроспекции към „Бързи и яростни 5“ от 2011 г., което прави участието на Медоу още по-трогателно.

бързи и яростни
Снимка: Getty

Медоу Уокър е най-новото попълнение към внушителния актьорски състав на филма, начело с продуцента и звездата Вин Дизел, към който се присъединиха редовните герои на Мишел Родригес, Тайрис Гибсън, Крис „Лудакрис“ Бриджис, Джордана Брустър и Сунг Канг.

Към ролите си в поредицата се завръщат още Джон Сина, Джейсън Стейтъм, Скот Истууд, Майкъл Рукър, Хелън Мирън и Чарлийз Терон.

бързи и яростни
Снимка: Getty

Сред новите попълнения е Джейсън Момоа, който ще бъде най-новият враг на семейството – злодеят Данте Рейес.

Очаква се да видим и други нови лица като са Бри Ларсън, Даниела Мелхиор, Алън Ричсън и Рита Морено, която играе бабата на Торето.

момоа
Снимка: Getty

„Бързи и яростни 10“ тръгва по кината на 19 май.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти