Дъщерята на Джони Деп с обяснение в любов към момиче

Лили Роуз Деп
Снимка: Getty

Лили-Роуз Деп заяви любовта си към своята нова половинка – рапърката 070 Шейк, чието истинско име е Даниела Балбуена.

Дъщерята на Джони Деп поздрави публично приятелката си, която отпразнува своя 26-и рожден ден във вторник. В своите Instagram истории 24-годишната актриса сподели няколко общи снимки.

„Честит рожден ден на любовта на моя живот“, написа Деп и се обърна на испански към Балбуена, която е от доминикански произход: „Te amo Dani.“

Двете дами прекараха празничния ден в Ню Йорк, където бяха заснети на разходка по улиците на града.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LE BANANA (@lebananas)

Лили-Роуз Деп и 070 Шейк бяха забелязани за първи път заедно през месец май тази година. Връщайки се от Филмовия фестивал в Кан, Лили-Роуз беше посрещната от Даниела на международното летище в Лос Анджелис, където бяха заснети да споделят целувки.

Дъщерята на Ванеса Паради и Джони Деп, която представи в Кан новия си сериал „Идолът“, потвърди публично потвърди връзката си с рап изпълнителката дни по-рано, като надписа тяхна обща снимка: „4 МЕСЕЦА С МОЯТА ЛЮБОВ“.

Лили-Роуз Деп с винтидж Chanel в Кан

Лили-Роуз Деп по-рано беше обвързана с колегата си Тимъти Шаламе. Техни снимки от яхта в Капри се разпространиха скоростно през 2019 г., но на следващата година стана ясно, че двамата са се разделили. През 2021 г. се появиха слухове за връзка с актьора Остин Бътлър, с когото Лили-Роуз беше заснета да се целува.

Актрисата не е обсъждала публично сексуалността си, но през 2015 г. наблюдатели заподозряха, че тя признава различната си ориентация, участвайки във фото поредицата “Self Evident”. Според официалната информация проектът „съществува, за да помогне за осведоменост и разбиране за по-широк спектър на човешката сексуалност“.

В интервю за изданието Nylon Деп уточнява: „Много хора го приеха като признание, но не това се опитвах да направя. Буквално го правех само за да кажа, че не е нужно да поставяте етикет на сексуалността си.“

„Това е нещо променливо, а има толкова голям натиск върху децата да се етикетират и да кажат: „Това съм аз, ето това харесвам.“ Просто се опитвах да кажа, че е ненужно – не е необходимо да си поставяте етикет.“

Прекрасната Лили-Роуз Деп през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти